Over ons

Missie en visie

Ons doel is om jou zoals ons naam het al zegt Happy te maken. Dit doen wij door middel van cosmetische behandelingen om jou de beste en mooiste versie van jezelf te geven. Wij beseffen ons heel goed dat dit voor ieder persoon verschillend is, waar ons ene klant blij wordt van een subtiele touch-up van de lippen, kan ons andere klant wel een behandeling wensen waarbij het best gezien mag worden dat er iets gedaan is. Onze arts is er voor je om je hierbij te begeleiden vanaf het eerste contact door het verschaffen van eerlijk advies op maat. In een gratis eerste consult wordt er samen gekeken naar jou wensen, maar ook naar wat haalbaar, veilig en verantwoord is. Samen streven we naar de mooiste versie van jou.

Kwaliteit & veiligheid

Bij Happy Fillers zijn we voortdurend bezig met de zorgkwaliteit. Om onze klanten de beste zorg te kunnen bieden is dat ook noodzakelijk. Wij houden ons strikt aan de wettelijke richtlijnen voor cosmetische klinieken. Wij voeren regelmatig interne kwaliteitscontroles rondom veiligheid en hygiëne. Bovendien werken wij enkel met hoogwaardige A-merk producten waar al jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan om de behandelingen zo voorspelbaar en betrouwbaar uit te kunnen voeren. Ook werken wij strikt met BIG geregistreerde artsen.  Het BIG staat voor ‘Wet op de beroepen in de Individuele Gezondheidszorg’. Deze wet beschermt patiënten tegen ondeskundigheid in de zorg. Alleen zorgverleners die BIG geregistreerd zijn mogen jou behandelen en beschermde beroepen in de zorg beoefenen.


Ook werken wij volgens de WKKGZ. Dit is de ‘Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg’ van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze wet geldt voor alle zorgaanbieders.


Wanneer u bij ons langskomt, is het noodzakelijk dat wij u om bepaalde persoonsgegevens en medische gegevens vragen. U kunt ervan uitgaan dat deze (medische) gegevens, inclusief mogelijke foto’s, veilig bewaard worden. 

Wie zijn wij?

Drs. Donija heeft in 2017 haar artsen titel gehaald aan de Universiteit van Amsterdam. In haar laatste jaar van haar studie heeft ze zich met name gespecialiseerd in de kleine chirurgie middels het verrichten van ingrepen op de afdeling Dermatologie, denk aan oa excisie van (kwaadaardige) moedervlekken en atheroomcyste maar ook behandelen van hyperhidrosis met botulinetoxine, alhier is haar voorliefde voor de Cosmetische geneeskunde aangewakkerd. Na ervaring opgedaan te hebben in het ziekenhuis op de afdeling Interne Geneeskunde, Cardiologie en SEH heeft zij gekozen om zich te specialiseren in het vak Huisartsen geneeskunde. Het huisartsenvak en het cosmetische vak hebben ontzettend veel raakvlakken met elkaar, uiteindelijk gaat het bij allebei om de patiënt te helpen door te begeleiden en goede zorg te bieden. En dat is waar zij voor staat, goede zorg en begeleiding op maat waarbij de patiënt stralend en Happy de deur uitgaat.