Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over de producten die wij gebruiken of de behandelingen die wij uitvoeren? Kijk dan hieronder of u vraag ertussen staat. Zo niet, schroom niet om contact met ons op te nemen met uw vraag. Dit kan zowel via whatsapp, e-mail als via ons socialmediakanalen. Wij streven ernaar u vraag dezelfde dag nog te beantwoorden.

Botox

Is Botox hetzelfde als Fillers?

Nee het zijn 2 aparte behandelingen! Bij een Botox behandeling spuit je het stof botulinetoxine in een specifieke spiergroep, en dat zorgt ervoor dat die spieren zich minder goed kunnen samentrekken. Met als gevolg dat rimpelvorming tegengegaan wordt, precies wat wij willen! Bij een Filler behandeling spuit je filler in het gelaat en dat zorgt juist voor meer volume.

Wanneer zie ik het eindresultaat van de behandeling?

Het eindresultaat is na ongeveer 10-14 dagen goed zichtbaar!

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Botox blijft gemiddeld genomen 3 maanden goed zitten, nadien begint het langzaam uit te werken. Na 4 maanden si het zo goed als uitgwerkt en is het tijd voor weer een bezoekje aan ons praktijk.

Is een behandeling met Botox veilig?

Ja, mits de juiste producten worden gebruikt en de behandeling door een ervaren arts wordt uitgevoerd. Aan beide voorwaarden wordt in ons kliniek voldaan. Wij werken met producten die voldoen aan de EU richtlijnen, deze producten zijn uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en getest. Hiervan weten we dat deze veilig zijn voor het lichaam.

Blijf ik er wel natuurlijk uitzien?

Uiteraard! Dat is waar wij voor staan. Bij ons word je eerst een gratis consult aangeboden waarbij er aandachtig wordt geluisterd naar je wensen, nadien zal je van de arts een eerlijk advies krijgen over wat past bij jou gezicht. Indien gewenst kun je gelijk behandeld worden.

Moet ik er voor altijd mee doorgaan, als ik eenmaal ben gestart met Botox?

Nee, zeker niet. Het is geen verplichting, je gezicht gaat er niet anders uitzien als je besluit om te stoppen met Botox. Weet alleen wel dat Botox na ongeveer 3-4 maanden is uitgewerkt en de rimpels nadien ook weer kunnen ontstaan/verergeren.

Fillers

Wat zijn Fillers?

Een filler is een heldere gel waarvan de werking gebaseerd is op hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor en speelt een vitale rol bij het behoud van gezond bindweefsel, de elasticiteit van de huid en wondgenezing. Fillers worden gebruikt om het gezicht meer volume te geven, contouren en verhoudingen te verbeteren of om lijntjes en rimpels te verzachten.

Is een Filler behandeling pijnlijk?

Wij gebruiken voorafgaand aan een Filler behandeling vrijwel altijd een verdovingscreme. Tevens werken wij met Fillers die lidocaine bevatten, dit is een verdovingsproduct. Hierdoor is het overgrote deel van de behandelingen erg goed te doen.

Wanneer zie ik het eindresultaat van de behandeling?

Het eindresultaat is na ongeveer 10-14 dagen goed zichtbaar!

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoelang een Filler goed blijft zitten hangt sterk af van het behandelde gebied. Echter gemiddeld genomen blijven Fillers zo een 6-12 maanden zitten.

Is een behandeling met Fillers veilig?

Ja, mits de juiste producten worden gebruikt en de behandeling door een ervaren arts wordt uitgevoerd. Aan beide voorwaarden wordt in ons kliniek voldaan. Wij werken met producten die voldoen aan de EU richtlijnen, deze producten zijn uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en getest. Hiervan weten we dat deze veilig zijn voor het lichaam.

Wanneer mag je niet met Fillers worden behandeld?

- Bij zwangerschap of als je borstvoeding geeft.
- Bij een actieve koortslip.
- Bij het gebruik van permanente Fillers in het verleden.
- Bij een eerdere overgevoeligheidsreactie op hyaluronzuur.
- En uiteraard hanteren wij een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar.

Profhilo

Wat is profhilo?

Profhilo is een van de nieuwste technieken om huidveroudering en huidverslapping tegen te gaan. Profhilo bevat een erg hoog concentratie puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, namelijk 64mg/2ml. Zowel de rekbaarheid van de huid (elastine) als de stevigheid van de huid (collageen) wordt gestimuleerd. Met als gevolg een steviger en gezonder huid wat jong oogt.

Wie wordt een profhilo behandeling aangeraden?

Profhilo zorgt ervoor dat de kwaliteit van de huid verbeterd. Hierom kunnen we iedereen die een gezond en een stralend huid wenst dit aanraden Met name klanten vanaf 25-30 jaar aangezien dan het verouderingsproces toeneemt.

Is profhilo zelfde als fillers?

Nee, bij een filler behandeling wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur wat zorgt voor volumeherstel, terwijl je bij profhilo gebruik maakt van puur hyaluronzuur wat zorgt voor aanmaak van collageen en elastine, zonder dat het volume toevoegt aan het gelaat.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Je huid wordt eerst goed gereinigd, nadien krijg je 5 prikjes per gezichtshelft. Omdat we gebruik maken van een zeer fijne naald, is het een minimaal invasieve behandeling waarvan je bijna niets voelt. Door de consistentie van het product kan het zich gemakkelijk onderhuids verspreiden, met als gevolg een mooi, egaal en stralend huid.

Wanneer zie ik het eindresultaat?

Ongeveer 1-2 maanden na je eerste behandeling wordt het resultaat zichtbaar, je krijgt dan een gezonder huid zonder oneffenheden en fijne lijntjes.

Moet ik het blijven onderhouden?

Het beste is om te starten met een kuur van 2 a 3 sessies met ongeveer 4 weken tussen de behandelingen. Daarna om het resultaat te behouden wordt een onderhoudsbehandeling geadviseerd iedere half jaar. Dit omdat het huidverouderingsproces helaas blijft continueren.