Profhilo

Profhilo is een van de nieuwste technieken om huidveroudering en huidverslapping tegen te gaan. Het bevat een erg hoog concentratie puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, namelijk 64mg/2ml. Dit wordt onder de huid geïnjecteerd waardoor het de huid van binnenuit kan herstellen. Profhilo stimuleert onder andere de aanmaak van elastine en collageen, waardoor u een steviger, strakker en een gezonder huid krijgt die straalt. Dit alles zonder dat het uw uiterlijk verandert, aangezien het geen volume toevoegt aan het gezicht.

We starten de behandeling met eerst een goede reiniging van uw huid. Nadien krijgt u 5 prikjes per gezichtshelft. Omdat we gebruik maken van een zeer fijne naald, is het een minimaal invasieve behandeling waarvan u bijna niets voelt. Door de consistentie van het product kan het zich gemakkelijk onderhuids verspreiden, met als gevolg een mooi, egaal en stralend huid.

Ons advies is om, afhankelijk van de kwaliteit van uw huid, te starten met een kuur van 2 à 3 sessies met een interval van ongeveer 4 weken. Vervolgens kunt u overgaan op een onderhoudsbehandeling 1x per half jaar om het gewenste resultaat te behouden. Effect van de behandeling zult u na ongeveer 1-2 maanden opmerken. U krijgt dan een gezonder huid zonder oneffenheden en fijne lijntjes.

Profhilo is behoudens voor het gelaat ook geschikt voor hals, bovenarmen, bovenbenen en buik.